Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Kun gurmeekokki Jyrki Sukula osti viinitilan Italiasta "kännissä ja läpällä", ruokakaupassa piti miettiä, mihin ostoksiin on varaa

Miljoonalle vieraalle noin 9 000 tilaisuutta järjestäneen Jyrki Sukulan mielestä suomalaiset eivät ymmärrä hyödyntää maailman parhaita elintarvikkeitaan.

Kokki Jyrki Sukulan piti tuoda mukanaan Italiasta Suomen yksityistilaisuuteen kynittyjä Anjou-kyyhkyjä, mutta hän päätti vaihtaa pääruoaksi 72 tuntia haudutettuja vasikanposkia.

Haluatko lukea koko jutun?

Tilaa digi ja pääset lukemaan kaikki Savon Sanomien sisällöt.

Tilaa 6 kk 5,90 €/kk Tilaa 2 kk 15 €/kk

Tilaajana saat enemmän

  • Tilaajana saat monipuolista luettavaa vuoden jokaisena päivänä. Tarkista paikalliset puheenaiheet ja lue kiinnostavimmat juttumme jatkuvasti päivittyvästä Savonsanomat.fi-verkkopalvelusta. Tee tilaus ja valitse juuri sinulle sopivin tapa lukea.