Leipurit haluavat nyt maatiaisia – Vanhojen viljalajien makuvalikoima kasvaa

Siirtyminen luomuun on ollut Malmgårdille oikea ratkaisu, pohtii 13. omistaja, kreivi Henrik Creutz emmerpellossa. Mirja Hussain

Jos ostamme viiniä, on luonnollista valita se esimerkiksi käytetyn rypälelajikkeen mukaan. Eihän ole sama, mistä viini on tehty. Sama pätee myös jauhoihin.

Haluatko lukea koko jutun?

Tilaa digi ja lue juttuja rajattomasti.

Tilaa 2 kk 5 €/kk Tilaa 24 h 3 €

Digitilauksen sisältö

  • Savonsanomat.fi-verkkopalvelun rajaton käyttöoikeus vuoden jokaisena päivänä
  • Näköislehti
  • Uutissovelluksen ja päivän lehti -sovelluksen käyttöoikeus (iOS ja Android)
  • Iisalmensanomat.fi-, Warkaudenlehti.fi- ja Pieksamaenlehti.fi-verkkopalvelut ja uutissovellukset
  • Lukuoikeus sinulle ja kolmelle perheenjäsenellesi

Mainos: Savon Sanomat

Monipuoliset sisältömme odottavat sinua!

| Päivitetty