Uusi kirja kertoo, miten pikaruoka valtasi kotikeittiöt – pakastebroilerit vapauttivat äidin, mikrossa valmistui vaikka joulukinkku

Jauhelihasta tuli suomalaiskeittiöiden kestosuosikki. Kuva vuodelta 1957. Museovirasto / Historian kuvakokoelma

Ritva Kyllin uusi kirja Suomen ruokahistoria (Gaudeamus, 2021) luo laajan katsauksen suomalaiseen ruokakulttuuriin.

Haluatko lukea koko jutun?

Tilaa digi ja lue juttuja rajattomasti.

Tilaa 2 kk 5 €/kk Tilaa 24 h 3 €

Digitilauksen sisältö

  • Savonsanomat.fi-verkkopalvelun rajaton käyttöoikeus vuoden jokaisena päivänä
  • Näköislehti
  • Uutissovelluksen ja päivän lehti -sovelluksen käyttöoikeus (iOS ja Android)
  • Iisalmensanomat.fi-, Warkaudenlehti.fi- ja Pieksamaenlehti.fi-verkkopalvelut ja uutissovellukset
  • Lukuoikeus sinulle ja kolmelle perheenjäsenellesi

Mainos: K-Citymarket Päiväranta ja K-Citymarket Kolmisoppi

Anna ajallesi arvoa - kaikki ostokset yhdellä kertaa Kuopion K-Citymarketeista. Kaupungin laajimmat valikoimat valitaan huolella ja ammattitaidolla

| Päivitetty