Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Ruokavirastolta tuli tiukka vetoomus: Näiden ravintolisien käyttö lopetettava välittömästi – sisältävät kiellettyjä ainesosia

Ruokavirasto tiedotti tiistaina jälleen uudesta takaisinvedosta. Tällä kertaa kyse on Pro Nutrition Finland Oy:n ravintolisistä, jotka sisältävät kiellettyjä aineosia. Tuotteiden käyttö on lopetettava välittömästi.

Takaisinveto koskee seuraavia ravintolisiä:

–  BAO The ZMA – kivennäisainekapseli (150 kapselia), parasta ennen 10.8.2024 (erätunnus 149760810), sisältää magnesiumorotaattia, joka on hyväksymätön ravintoaineyhdiste, jonka käyttö ei ole ravintolisissä sallittua.

–  M-Nutrition Before Sleep – kivennäisaine-kasviuutekapseli (90 kapselia), parasta ennen 7.10.2023 (erätunnus 501141007), sisältää 5-hydroksitryptofaania (5-HTP), joka on hyväksymätön uuselintarvike, jonka käyttö ei ole elintarvikkeissa sallittua.

Tuotteita on myyty yrityksen myymälässä ja verkkokaupassa sekä eri jälleenmyyjien myymälöissä ja verkkokaupoissa ympäri Suomea.