Ruokavirastolta tuli tiukka vetoomus: Näiden ravintolisien käyttö lopetettava välittömästi – sisältävät kiellettyjä ainesosia

Ruokavirasto tiedotti tiistaina jälleen uudesta takaisinvedosta. Tällä kertaa kyse on Pro Nutrition Finland Oy:n ravintolisistä, jotka sisältävät kiellettyjä aineosia. Tuotteiden käyttö on lopetettava välittömästi.

Takaisinveto koskee seuraavia ravintolisiä:

–  BAO The ZMA – kivennäisainekapseli (150 kapselia), parasta ennen 10.8.2024 (erätunnus 149760810), sisältää magnesiumorotaattia, joka on hyväksymätön ravintoaineyhdiste, jonka käyttö ei ole ravintolisissä sallittua.

–  M-Nutrition Before Sleep – kivennäisaine-kasviuutekapseli (90 kapselia), parasta ennen 7.10.2023 (erätunnus 501141007), sisältää 5-hydroksitryptofaania (5-HTP), joka on hyväksymätön uuselintarvike, jonka käyttö ei ole elintarvikkeissa sallittua.

Tuotteita on myyty yrityksen myymälässä ja verkkokaupassa sekä eri jälleenmyyjien myymälöissä ja verkkokaupoissa ympäri Suomea.

Mainos: Skanska Talonrakennus Oy

Etusivulla nyt

Mainos: Savon Sanomat

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Tilaa päivän tärkeimmät uutiset. Saat joka iltapäivä kuusi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Uutiskirjeen tilaaminen on maksutonta.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut